NEW: MSc module (FlexNow): “Anmeldung Schwerpunkt” (registration specialization)

Für Master-Studierende gibt es nun in FlexNow für jeden Schwerpunkt das Modul “Anmeldung Schwerpunkt”:
Wir empfehlen, sich spätestens zu Beginn des zweiten Fachsemesters für einen Schwerpunkt zu entscheiden. Wenn Sie sich für das Modul angemeldet haben, vereinbaren Sie bitte einen Termin mit Anne-Kathrin Schultz zur Studienberatung. Bitte bringen Sie Ihren Studienplan mit. Wenn Sie noch keinen Studienplan haben oder Hilfe brauchen, wird der Studienplan in der Studienberatung erarbeitet. Danach wird das Modul als “bestanden” gesetzt.

*****

For Master students, the module “Anmeldung Schwerpunkt” (engl: registration specialization) now exists in FlexNow for each specialization:
We recommend to decide on a specialization at the beginning of the second semester at the latest. After registering for the module please make an appointment for study advisory service with Anne-Kathrin Schultz. Please bring your study plan. If you don’t have any study plan yet or need help, the study plan will be worked out during the study advisory service. After that, the module will be set as “passed”.

Comments are closed.